Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Το προσεχές Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, με την εκπομπή "Skinhead Superstar" ζωντανά στις 20.00, ανοίγει η φετινή σεζόν για το Αυτόνομο Ραδιόφωνο. Με πολύ καλή skinhead μουσική από όλο τον κόσμο, νέα από τη μουσική και πολιτική επικαιρότητα και φυσικά τα σχόλια των ακροατών, η εκπομπή του Σαββάτου έρχεται να κρατήσει καλή παρέα για ένα δίωρο, μέχρι τις 22.00.
Την Κυριακή ακολουθεί η εκπομπή "Πατρώα Γη", ζωντανά στις 21.00. Με καλή θεματολογία γύρω από την κοινωνική, οικονομική και πολιτική επικαιρότητα, σαφές ιδεολογικό υπόβαθρο και φυσικά τις καλύτερες μουσικές επιλογές, η εκπομπή, αρκετά ανανεωμένη όπως θα το διαπιστώσετε, θα συνεχίσει να εκπέμπει για ένα δίωρο, από 21.00 ως τις 23.00. Αυτή την Κυριακή, εκτός από την επικαιρότητα, θα γίνει μια αναφορά στο πρόσφατο live στο Skinhouse Hellas, θα δοθεί το στίγμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη και όλα αυτά με την παράλληλη παρουσιαση νέων κομματιών των Filopatria και Straightline, από τις επερχόμενες ολοκληρωμένες τους δουλειές.
Κάθε Τρίτη, από τις 21.00 και μέχρι τα μεσάνυχτα έρχεται η μουσική εκπομπή "Για μια χούφτα ευρώ". Σε ρυθμούς rock'n'roll, με χαρακτηριστικά τα καυστικά σχόλια και το χιούμορ των σχολιαστών, η εκπομπή έρχεται να πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμα του Αυτόνομου Ραδιοφώνου. Η πρώτη της θα γίνει την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου